Ver en español  italia  brasil portugal cataluña
Facebook Mias Latina

Notícies

Casa Árabe Madrid

sem feb 2014

SEMINARI 8-10 MAIG - GRANADA

SEMINARI 8-10 DE MAIG. 850 aniversari de Ibn Arabi. El sufisme i las arts a la llum de L’ Alhambra. Impartit a L’ Alhambra per Pablo Beneito (Vels de llum i ombra: l’ arquitectura de la Imaginació), Ana Crespo (L’ Alhambra i els vincles cromàtics: l’ arribada a la morada de la Llum), Francisco Martínez Albarracín (Art i símbol: la perspectiva metafísica), Rafael Pérez GómezJosé María Sánchez-Verdú (Memòria del jardí feliç), José Miguel Puerta Vílchez i Jane Carroll (El cercle i el quadrat).

Aviat es facilitarà el programa final detallat.

Lloc: Sala d’ Actes del Palau de Carles V de L’ Alhambra.

El seminari inclou sis conferències, una d’ elles amb audició d’ una obra de José María Sánchez-Verdú inspirada en els poemes de Ibn Zamrak a L’ Alhambra (Paraíso cerrado II, per a soprano i orquestra de cambra. Poemes de Ibn Zamrak, 27’: Memoria del rojo, Palacios de escritura, Memoria del agua, Geometría azul, Memoria del jardín feliz), i dos tallers desenvolupats en el curs d’ una visita guiada pels ponents a espais de L’ Alhambra d’ accés restringit, que inclouen una sessió de narrativa oral a càrrec de María Dolores Lupiáñez: Zambra de cuentos en La Alhambra de los vientos.

També tindrà lloc l’ estrena a Granada de la pel·lícula de Nacer KhemirEn busca de Muhyiddin (2013), sobre Ibn Arabi de Múrcia i el seu llegat (ficció- documental en diverses llengües, amb subtítols en castellà). La probable presència del director està per confirmar.

Direcció acadèmica: Pablo Beneito i José Miguel Puerta Vílchez.

Vegi’s la  FICHA D'INSCRIPCIÓ.

AVIS IMPORTANT: Per motius tècnics, la participació en els tallers en espais reservats de L’ Alhambra te places limitades. Només podran formar part dels dos grups que efectuaran aquesta visita les primeres 50 persones que s’ inscriguin. Els que ja siguin amics de MIAS-Latina també han de fer arribar la fitxa d’ inscripció amb la seva sol·licitud de reserva de plaça al nostre e-mail; els que s’ inscriguin per primera vegada o només a aquest seminari han de fer arribar la seva fitxa d’ inscripció i justificant de l’ ingrés bancari. Els que s’ inscriguin més tard podran participar amb normalitat de les demés activitats (conferències, audició i projeccions). 

ORGANITZEN: Patronat de L’ Alhambra, MIAS-Latina i Centre Portas de Castilla de Murcia.

                     

                        

COL· LABOREN: Casa Àrab.